top of page

Don't Just take our word for it...

Here's what some people who have worked with us have to say about their experience (we loved working with them too and only paid them in biscuits to say these nice things, honest)

belong young artist

What I liked most about the Belong project was the picnic because we got to paint with food on a sheet and then we used this to make a tepee.  And then we also got to draw on plates and cups and we brought in food and had to draw the cycle of how it's made. One of the projects was 'Town in a Box' where we had to make special places that we go to. At Belong I learned to work with kids I didn't know very well and how to agree and disagree with them and make an agreement and respect them, even if we don't agree.

GITTE THOMSEN, PARENT & GLUE GUN EXPERT

 Det har været fantastisk at deltage i Belong. Rachel, Lucy og Amanda brænder for at lave workshops for børn. De har en god måde at møde børn på, selv om der kan være lidt med sproget, så er det slet ikke en udfordring fordi de alle tre er så positive og imødekommende.Som voksen har det været fantastisk at se hvordan børnene har udlevet deres kreativitet i fantastiske projekter.Vil håbe rigtig mange børn vil få mulighed for at opleve en workshop med disse tre fantastiske kvinder.

kim bisgaard, DIRECTOR - CULTURE & BUSINESS, INNOVATION LAB

Jeg mødte Amanda, Lucy og Rachel ift med Trekantområdets projekt-konkurrence, som de jo vandt suverænt med projekt Belong. Fra første færd arbejdede de professionelt, passioneret og meget målrettet. De supplerer hinandens kompetencer rigtig godt, og er et virkelig godt team. De har en tillidsvækkende udstråling, og agerer sikkert med både samarbejdspartnere og ikke mindst med børn og unge - og den ydmyghed og ansvarlighed det kræver. Det er tre skønne mennesker med store ambitioner og gode fagligheder. De har mine varmeste anbefalinger.

Mette Strømgaard Dalby, HEAD OF NICOLAI KULTUR

Mette Dalby Nicolai.jpg

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Lucy, Amanda og Rachel omkring projektet Belong i Nicolai for børn. Vi har lært dem at kende som tre meget kompetente kvinder, der sammen er stærke både indenfor læring, kreativitet og kunstneriske processer. Projektet var fagligt gennemtænkt og med stor respekt og omsorg for målgruppen. Lucy, Amanda og Rachel formår at være i øjenhøjde med børnene og samtidigt være dybt seriøse omkring, hvad de vil med projektet, i dette tilfælde mødet mellem børn med meget forskellige baggrunde. Og så gør det jo bestemt heller ikke noget, at alle opgaver gås til med højt humør og en positiv indstilling til få løst de problemer, der opstår undervejs. Den bedste anbefaling jeg kan give Lucy, Rachel og Amanda er, at vi meget gerne samarbejder med dem igen!

NANNE SIFF RASMUSSEN, TEACHER JELLING FRISKOLE

BELONG var for mig som pædagog en øjenåbner. At se verden omkring sig og ikke kun lige i egen baghave. BELONG gjorde,både min og børnene på Jelling Friskole verden større, rummelig og kærligere. Vi vil til hver en tid deltage igen

LEA VOSS LYHNE, TEACHER, RED CROSS, JELLING

At Belong the children can just relax and enjoy being children. They can forget about the difficult things in their lives for an hour or two. That is priceless!

bottom of page